iJoy 2720

Masážní křeslo iJoy 2720

Kód:iJoy2720

Masážní křesla Interactive Healt USA


  • Popis zboží
    Multifunkční masážní křeslo iJoy 2720 má perfektní styl, ale zároveň je i velkým masážním pomocníkem. Můžete si vybrat masáž z velké škály masážních programů.

    Jste unavení z práce? Máte ztuhlý krk a záda? Uvolněte se s jedním z našich iJoy - zapněte masážní program a odežeňte pryč veškerou bolest a ztuhlost. iJoy 2720 kombinuje jedinečný moderní design s patentovanou technologií Robotic, aby vytvořil prostředí vhodné k relaxaci, jako byste byli právě u Vašeho maséra. Každé masážní křeslo iJoy má 3 programová nastavení pro vaši spokojenost: oblast kříže, oblast zad a ramen a celkovou masáž zad. Každé nastavení může být upraveno dle Vašich potřeb nebo si můžete vytvořit vlastní masáž přímo na tělo.

    Masážní křeslo iJoy 2720 kopíruje tvar páteře, aby přesně a efektivně zaměřil masáž. Patentovaná technologie Human Touch Massage SystemTM jemně odstraňuje bolest, tlak a ztuhlost po každodenní námaze. Samozřejmostí je zabudovaný držák na nápoje a kolečka pro snadnou manipulaci.

    Masážní programy:

    Masážní křeslo iJoy 2720 má sérii předprogramovaných masáží pro celá záda, hodní polovinu zad a dolní polovinu zad. Vše, co potřebujete pro zapnutí masáže, je stisknutí jednoho tlačítka a můžete si užívat relaxaci!
    Délka cyklu masážního programu: 15 minut

    Masáž celých zad

    Automatický masážní program pro masáž celých zad je složen z různých funkcí a ve výsledku budou Vaše záda uvolněná.

    Masáž dolní poloviny zad

    Pracujete v kanceláři nebo ve skladu se zbožím a často se ohýbáte, poté je pro Vás ideální masáž dolní poloviny zad. Uvolní a protáhne namožené svalstvo.

    Masáž krku a ramen

    Automatický masážní program pro krku a ramen je složen z různých funkcí a ve výsledku budou Vaše záda nabitá energií.


    Masážní techniky:


    Roll masáž

    Při této masáži jemně jezdí nahoru a dolů po Vašich zádech blízko páteře. Zahřívá a uvolňuje svaly, připravuje Vaše záda na hlubší masáž. Odstraňuje svalové napětí a zvyšuje prokrvení.

    Poklepová masáž ( Perkusní masáž)

    Jedná se o střídavé intenzivně bušící pohyby podél páteře stimulují zádové svaly na obou stranách páteře a oblast meziobratlových plotének, imitují tak perkusní masáž ze sportovního lékařství pro hloubkovou svalovou terapii. Perkusní masáž ohýbá páteřní obratle a uvolňuje tlak v páteřním sloupci, povzbuzuje celou oblast zad.

    Hnětení

    Masážní křeslo hněte vaše záda malými krouživými pohyby současně na obou stranách vaší páteře, uvolňuje ztuhlost a odstraňuje bolesti pomocí hlazení a protahování svalstva. Hnětací masáž zlepšuje prokrvení a pomáhá přinášet důležité živiny do oblasti páteře.

    Kompresní masáž

    Tlačí na zádové svalstvo a oblast páteřních obratlů pomocí střídavých úhozů a jemných houpavých pohybů, imituje techniky používané chiropraktiky ve sportovním lékařství a léčbě páteře. Kompresní masáž přenáší tlak a jeho působení do hlubokých svalových tkání, zesiluje relaxační účinek, neboť houpavé pohyby uvolňují páteřní obratle. Tato technika pomáhá svalům a kloubům zbavit se napětí ze cvičení, námahy, dlouhodobého pobytu za psacím stolem nebo jen každodenního stresu a může zlepšit pohyblivost a celkové držení těla.


    váha     45 kg
    rozsah masáže     64 cm
    úhel otočení     112° - 160°



    ijoy


  • Poptávkový formulář