Masážní křesla

Relaxace a masáže vám zajistí kvalitní masážní křeslo. Je tím pravým potěšením pro unavené a bolavé tělo. Dopřejte si každodenní odpočinek v relaxačních a masážních křeslech.

Profesionální masážní křeslo – masáž, o které se vám ani nesnilo

Profesionální masážní křeslo vám dodáme, kam si budete přát. Doručíme vám ho po celé České republice a Slovensku. Přes 20 let zkušeností jsou zárukou toho, že děláme svou práci skvěle a dokážeme vám s výběrem křesla poradit. Ať už jste žena nebo muž, budete v křeslu od nás doslova vrnět slastí.

Relaxační polohovací masážní křeslo se stane neodmyslitelnou součástí vašeho domova a kanceláře. Masážní křesla pomáhají s bolestmi celého těla i v rehabilitačních centrech, domovech seniorů a v lázních, kde se těší velké oblibě.

Nezáleží na tom, jestli zatoužíte po masáži doma nebo v práci. Pohodlnými relaxačními křesly si zpříjemníte pracovní den i večer u televize.

» masážní křeslo 4D - dopřejte si masáže přímo doma
» masážní křeslo 3D + 2D - nabízí to nejlepší co dnes lze koupit
» masážní křeslo s vyhříváním - zapnuté vyhřívání potěší vaše tělo
» polohovací masážní křeslo - vám dopřeje maximální odpočinek

Jak si vybrat masážní křeslo?

Všechna masážní křesla zaujmou svým luxusním vzhledem. S citem doplní každý interiér, přesto si troufáme tvrdit, že nejvíce oceníte jejich praktickou stránku. V relaxačních křeslech se vám uleví od bolestí zad, hlavy, šíje, nohou a chodidel. S výběrem vhodného křesla vám poradíme na naší vzorkovně.

Z relaxačního masážního křesla vstanete jako znovuzrození. Uvolníte v něm své zatuhlé svaly a již nebudete muset řešit bolesti těla žádnými léky.

Poradíme, masážní křesla předvedeme a doporučíme

Nejste si jisti, jaké elektrické masážní křeslo by vám vyhovovalo? Zajděte za námi do vzorkovny v Praze a vyzkoušejte desítky modelů masážních křesel. Pokud nemáte čas, rádi za vámi kamkoliv přijedeme.

Již několik let jsme odborníky na kvalitní masážní křesla. Obraťte se s důvěrou na nás a přesvědčte se o tom, že naše služby jsou na profesionální úrovni. S relaxačními křesly budete spokojeni stejně jako stovky klientů před vámi.




Masážní křesla Inada
Masážní křesla Panasonic
 Masážní křesla americká HT

Masážní křesla Profimedica

 Masážní křesla vzorkovna Praha
masážní křesla s lymfatickou masáží na ruce  masážní křesla s válečkovou masáží na kříz  masážní křesla s masáží na ramena  masážní křesla s masáží na lýtka

masážní křesla s uvolňující masáží na spodní část těla  masážní křesla s masáží okolo páteře  masážní křesla pro dokonalou masáž krku  masážní křesla s masáží celého těla

masážní křesla se vzduchovou masáží na ramena  masážní křesla s masáží na ruce a dlaně  masážní křesla s masáží celých zad 
masážní křesla s masáží horní části těla  masážní křesla s masáží kříže a hýždí  masážní křesla s masáží krku a trapéz


Béžové masážní křeslo Profimedica 017  Masážní křeslo Profimedica s vyhříváním pro seniory  Špičkové masážní křeslo Panasonic EP 58  Masážní křeslo s diagnostikou Sanyo 5700

Moderní masážní křeslo Sanyo 7700 s diagnostikou zatuhlosti zádového svalstva  Relaxační a masážní křeslo FX se vzduchovou masáží  Americké masážní křeslo HT 620  Relaxační masážní křeslo Zero Gravity PC

Profimedica 18

Masážní křeslo Profimedica 018

Kód: H018

Křeslo již není v naší nabídce.



  • Popis zboží
    Masážní křeslo Profimedica 18 patří do vyšší třídy luxusních masážních křesel. S elegantním vzhledem, pohodlným čalouněním a velkým množstvím funkcí na míru je velmi oblíbené u uživatelů, obzvláště u žen.

    Jeho jednoduchost, snadné ovládání a plně automatické polohování dodává křeslu nadstandardní komfort.

    Masážní křeslo Profimedica 18 je vybaveno automatickým scannerem (na změření postavy), který se spustí před začátkem masáže. Tento systém zajišťuje, že masáž probíhá jen na požadovaných místech.


    Masážní křeslo nabízí 6 druhů masáží:

    • shiatsu
    • hnětení
    • pleskání
    • klepání
    • současné a pleskání
    • vibrace.

    U jednotlivých masáží je nastavitelná intenzita a rychlost s možností nastavení masáže, jak pro celé záda, tak pro vybrané oblasti.

    Lymfatická masáž rukou:

    Vzduchovou masáž zajišťuje 33 vzduchových polštářků plus přídavné návleky na ruce pro lymfatickou masáž rukou.

    Vyhřívací Jade kameny:

    Masážní křeslo je vybaveno přídavným Jade projektorem s 5-ti heliovými žárovkami vyzařujících infračervené tepelné záření. Teplota nastavitelná v rozmezí od 40°C do 70°C.


    Polohování křesla:

    Polohování je automatické jak u opěrky zad, tak u opěrky nohou. Po skončení masáže se křeslo automaticky vrací do původní polohy. Je vybaveno stereo sluchátky s čajovým stolkem a držákem na ovladač.

    Popis:

    • 4 masážní hlavy, pro masáž celých zad
    • změření postavy před masáží
    • automatické polohování opěrky zad i nohou
    • 6 druhů masáží: shiatsu, hnětení, pleskání, klepání, současné a pleskání, vibrace
    • přídavná masáž na ruce
    • vzduchová masáž v oblasti lýtek, stehen i hýždí
    • snadné ovládání                                                                                                                            


    Technická specifikace:

    Napájení: 230V/ 50Hz
    Spotřeba energie: max. 220W
    Rozměry: 1490x770x780mm
    Hmotnost: 75kg


    Barvy: černá, béžová, hnědá

  • Poptávkový formulář