Panasonic MAEP

Masážní křeslo Panasonic 53
Cena: 74 990 Kč

Kód: panasonic53

Panasonic masážní křeslo MAEP je schváleno a doporučeno Americkou asociací Ortopedie chiropraxe, největší sdružení na světě v této oblasti, která uznává prospěšné výrobky tohoto modelu na zdraví.



  • Popis zboží

    Jakmile usednete do masážního křesla Panasonic MAEP nebudete chtít vstát.

    Panasonic masážní křeslo MAEP má 8 manuálních režimů a čtyři přednastavené automatické programy, takže každá část vašeho těla bude zbavena bolestí a únavy díky účinné masáži, která zlepší náladu a celkový zdravotní stav.

    Zaručená intenzivní masáž na masážním křesle Panasonic MAEP

    Čtyři přednastavené programy, které poskytují uživateli v masážním křesle klidné a relaxační sezení a intenzivní léčebné programy.

    Exkluzivní Chiro mód
    Nová masážní technika pro lepší svalovou relaxaci a podpora správného držení těla pomáhá odstranit únavu svalů a zlepšuje váš krevní oběh.

    Švédská
    Jemný tlak pomocí 4 válečků simulujících dlaně, určené především k relaxaci svalů

    Shiatsu
    Prstová tlaková masáž jako při použití tlaku palce, zmáčkne a uvolní tlak ve velmi hlubokých tkáních a protahuje pomocí 2 masážních hlav.

    Rychlý režim
    5 minutový program, který zahrnuje všech 8 manuálních režimů

    Masážní křeslo Panasonic MAEP schváleno Americkou asociací Ortopedie chiropraxe

    Masážní křeslo Panasonic MAPAPanasonic masážní křeslo MAEP je schváleno a doporučeno Americkou asociací Ortopedie chiropraxe, největší sdružení na světě v této oblasti, která uznává prospěšné výrobky tohoto modelu na zdraví.

    Nastavte si masážní křeslo Panasonic MAPA dle své potřeby

    Osm manuálních programů:

    Hnětací
    Stisk a hluboké zmáčknutí pro maximální terapeutický účinek, který stimuluje akupresurní body a zvyšuje tok energie, zvláště užitečné pro krk a ramena

    Havajská
    Jemné třecí pohyby přes záda.

    Komprese
    Silnější třecí pohyb přes záda.

    Poklepová
    Navozuje pocit rychlých poklepů rukou na zádových svalech a dodává pocit oživení a relaxace.

    Soft Shiatsu
    Simuluje použití střídavého tlaku páru palců. Ideální pro uvolňování uzlin a snížení napětí

    Plná / partikulární válečková
    Masážní podložky rolují nahoru a dolů podél páteře. Uvolňuje tlak v krčních ploténkách a krční svaly jsou jemně protahovány.

    Švédská
    Rytmicky masíruje s pocitem dlaní klouzajících přes kůži; Doporučeno pro uvolnění rozsáhlých oblastí zad

    Křeslo klade velký důraz na masáž nohou.

    Vyhřívání chodidel a nohou s masáží shiatsu

    Vybavena třemi vzduchovými komorami. Komory jsou nezávisle nafukovací, aby se důkladně uvolnila chodidla a zlepšil se krevní oběh. Zároveň ohřívač prohřeje a zjemní Vaše chodidla. Relaxace od špičky nohy, nártu až po patu.

    Chodidla jsou stlačována z vnitřní I vnější strany. Komory jsou oboustranné. Komory se nafukují střídavě a provádějí důkladnou masáž Shiatsu.

    1.Shiatsu vnější strana chodidla. Nafukování vnější komory.
    2.Shiatsu střední části chodidla. Obě komory se nafukují.
    3.Shiatsu vnitřní strany chodidla. Komory uvnitř se nafukují.

    Masíruje rovněž lýtka, stehna a hýžďové svaly. Dva boční air-bagy masírují lýtka a zlepšují tak jejich prokrvení. Zatímco zadní air-bagy poskytují shiatsu stehnům a hýžďovým svalům. Pohodlným způsobem tak odstraní ztuhlost dolní části těla.

    Popis masážního křesla Panasonic MAPA

    Nejnovější luxusní masážní křeslo od lídrů v oblasti masážních technologií s tradicí více než 35 let - Panasonic. Masážní křeslo Panasonic EP  Urban Collection je navrženo tak, aby vám pomohlo dosáhnout terapeutického uvolnění svalů a zvýšilo krevní oběh v celém těle na podporu vašeho dobrého zdraví, se 4 předem nastavenými programy a 8 manuální režimy. Masážní křeslo Panasonic EP  Urban Collection je opravdu jako mít svůj vlastní terapeutický salon doma.

    Hluboká masáž šíje a ramen
    Plovoucí mechanismus simuluje pohyb rotačního zápěstí pro neuvěřitelně realistickou masáž. Tato funkce umožňuje vynikajícímu masážnímu křeslu Panasonic EP Urban Collection provádět různé masážní akce.

    Masážní terapeutické techniky
    Použití 2 nebo 4 pevných gumových masážních hlav, masážní křeslo Panasonic EP Urban Collection přesně simuluje hlazení dlaní ruky, lisování hřbetem ruky, hnětení a aplikovaný tlak palci.

    Technologie akupresurních bodů
    Ve vašem těle máte zhruba 350 akupresurních bodů, z toho téměř 100 na zádech a krku. Od uklidňující dlaně švédské masáže, do hlubokých tkání hnětení, na masáž Shiatsu, masážní křeslo Panasonic EP  Urban Collection má celou řadu technik na akupresurní cíle, což vede k oživování energie.

    Automatické sklápění křesla

    Sklápění je řízeno elektronicky do 170 stupňů, což vám umožní vybrat polohu, ve které se cítíte během masáže nejpohodlnější. Získejte nejluxusnější masáže s nejnovějšími technologiemi.  Urban kolekce luxusních masážních křesel v sobě spojuje moderní švédské masáže, náš exkluzivní Chiro režim, stejně jako masáže hlubokých tkání - Shiatsu pro větší účinek na svaly. A 5 další druhů doplňkových masáží oscilují mezi uklidňujícími masážemi s masáže na posílení energie. Je to vaše volba - ať už hledáte úlevu před stresem, chcete mít povzbuzující pocit, nebo něco mezi tím, masážní křeslo Panasonic EP  je přesně tím, co hledáte.

    Luxusní detaily z broušeného hliníku
    Tyto nápadné akcenty na ruce a nohy dodávají ultra-moderní vzhled a vhodně doplňují jakýkoli prostor.

    Potahové materiály
    Kvalitní šití podtrhuje ještě více pohled na tuto luxusní kožené křeslo (k dispozici v černé a hnědé barvě).

    Barvy na výběr: černá, béžová

  • Poptávkový formulář