Profimedica 017

Masážní křeslo Profimedica 17

Kód:profimedica017

Masážní křesla Profimedica


  • Popis zboží
    Automatické programy

    Masážní křeslo Profimedica 017 nabízí 3 plně automatické masážní programy. Každý program provádí různé masážní funkce, které jsou automaticky nastavovány a poskytují úžasnou relaxaci pro celé tělo. K dispozici jsou následující automatické programy:

    Čínská masáž A

    Během tohoto automatického programu probíhá bodová masáž, která odblokovává meridián a redukuje QI(chi) krev (duchovní energii)

    Americká masáž B


    Standardní zdravotní masáž, která hnětením a poklepem urychluje metabolismus.

    Thajská masáž C

    Kombinující masáž poklepem podporuje krevní oběh a odstraňuje únavu.

    Kromě automatických režimů jsou k dispozici také manuální masážní programy, kdy je možné nastavit masáž pouze konkrétní části těla a veškeré parametry masáže si nastavit ručně přesně podle vlastních požadavků.

    Masážní funkce pro celé tělo

    Kromě zmíněných masážních funkcí pro ramena, záda a pas nabízí masážní křeslo Profimedica také masáž rukou, stehen, lýtek a chodidel. Masáž si tak můžete dopřát opravdu pro celé tělo. Jednou z výjimečných vlastností tohoto křesla jsou masážní područky. Každá područka obsahuje několik vestavěný vzduchových airbagů, které poskytují vašim rukám skvělou vzduchovou masáž. Pro oblast hýždí a stehen jsou k dispozici dva druhy masáže. První je vzduchová masáž zajišťovaná vzduchovými airbagy a druhá je uvolňující vibrační masáž. Pro oblast lýtek a chodidel je určená vzduchová masáž.

    Přesné určení výšky postavy

    Masážní křeslo Profimedica nabízí funkci určení polohy ramen a změření výšky postavy uživatele. Prováděná masáž je pak následně uzpůsobena přesně podle velikosti postavy. Masážní jednotky tedy před začátkem masáže zjistí pozici vašich ramen a masáž se poté tedy zbytečně neprovádí v místech, kde již nezasahuje žádná část vašeho těla.

    Masáž řízená hudbou

    Opravdu jedinečnou funkcí masážního křesla Profimedica je režim hudební masáže. MP3 přehrávač vybavený USB portem, do kterého se připojuje USB flash disk (součástí balení). Spolu s křeslem jsou dodávány také stereo sluchátka, takže během masáže můžete poslouchat svoji oblíbenou hudbu. Hudbu ve formátu lze na USB disk nahrávat pomocí počítače.

    To však není zdaleka vše. Kromě samotného poslechu hudby ve formátu MP3 je možné zapnout automatický hudební masážní program, kdy je masáž řízena přehrávanou hudbou. Speciální řídící jednotka detekuje frekvenci hudby a podle ní nastavuje rychlost masáže. Rychlost masáže zad je řízena vysokými frekvencemi přehrávané hudby a rychlost vibrační masáže boků je řízena středními frekvencemi hudby. Když se chcete tedy například po celém náročném dni uvolnit, tak si pustíte svoji oblíbenou relaxační hudbu a vaše masáž je pak přizpůsobena tempu přehrávané hudby. Rychlá hudba - rychlá masáž, pomalá hudba - pomalá masáž.


    Kvalita zpracování a funkce zajišťující maximální komfort

    Čalounění křesla je vyrobeno z vysoce kvalitní kůže, která je kombinovaná na méně exponovaných místech s kvalitní synthetickou kůží, která je pružnější, takže nedochází k takovému opotřebení vlivem působení masážních jednotek. Kůže je velice příjemná na dotek a dobře se udržuje. Polstrování celého křesla je opravdu kvalitní, a proto můžete trávit v tomto křesle dlouhé hodiny příjemné relaxace.

    Pro maximální pohodlí je možné masážní křeslo nastavit do téměř libovolné polohy. Opěrku zad je možné sklopit až o 160 st. a nožní opěrku pak až o 90 st., což ve výsledku znamená, že se křeslo rozloží téměř až do polohy skvělé masážní postele. Polohování je řízeno elektronicky a ovládá se pouhým stiskem tlačítka na dálkovém ovládání. Můžete si tak vychutnat masáž v poloze, která vám nejvíce vyhovuje. Pro snadné přemístění je křeslo vybaveno dvěma pojízdnými kolečky.

    Všechny funkce přístroje je možné jednoduše ovládat pomocí dálkového ovládacího panelu, který je umístěné ve speciálním držáku na levé straně křesla. Dálkové ovládání obsahuje kromě ovládacích tlačítek také vysoce podrobný LCD displej, na kterém během masáže vidíte všechny potřebné informace včetně typu aktivní masáže nebo zbývajícího času.

    Ovládací panel umožňuje jak spouštění automatických programů, tak také možnost velice podrobného ručního nastavení masáže včetně ovládání přehrávání hudby. Práce s masážním křeslem je díky tomuto ovládání opravdu velice snadná.


    Hlavní funkce:

    Tlumená inteligentní masážní hlavice se čtyřmi válci zajišťující masáž zádové části od krku až k pasu

    Tři automatické masážní programů

    Pomáhá při problémech se zády a páteří

    Možnost plně manuálního nastavení masáže

    Šest masážní technik zádové části: Shiatsu, Hnětení, Poklepová masáž, Válečková masáž, Vibrace, Kombinované masáže

    Odstraňuje bolest svalů a navrací jim jejich pružnost

    Vibrační a vzduchová masáž pro oblast boků astehen

    Vzduchová masáž pro lýtka a chodidla

    Zbavuje stresu a uvolňuje napjaté svaly

    Pohodlné ruční podpěrky se vzduchovou masáží

    Zlepšuje krevní oběh a lymfatický systém Infračervená fyzioterapie podporuje krevní oběh a urychluje metabolismus

    Automatické měření polohy ramen a výšky postavy

    USB MP3 nebo DVD přehrávač a stereo sluchátka

    Hudební masáž - masáž řízena hudbou

    Možnost nastavení rychlosti masáže běhempoklepové masáže, shiatsu aroztírací masáže

    Možnost masáže pouze vybrané části těla

    Elektrické polohování opěrky zad i podpěrky nohou

    Ovládací panel s přehledným LCD displejem

    Jednoduché ovládání

    Čalounění v kombinaci kvalitní syntetické kůže a kůže

    Moderní a komfortní design - vhodné také jako prezentace do hotelů,recepcí či kanceláře

    Masážní křeslo Profimedica představuje zajímavý poměr ceny, výkonu a nabízeného komfortu. Jeho koupí získáte skvělého pomocníka, který kompletně restartuje váš organizmus po dlouhodobé práci a umožní vás připravit do dalšího náročného dne.

    Chcete-li skoncovat s každodenní únavou vašich svalů a nechcete vyprázdnit svou peněženku až na dno, masážní křeslo Profimedica je určené právě pro vás!

    Technické parametry:

    Napájení: AC 220-240V / 50-60Hz
    Spotřeba energie: 300W max.
    Polohování zádové opěrky: až 160
    Polohování nožní opěrky: až 90

    Rozměry:

    cca 1690 x 770 x 770mm (D x Š x H)
    Hmotnost: cca 110kg

    Barvy:

    Červená, černá, béžová

    Běžná cena : 114 990,- Kč

    Naše cena : 84 490,- Kč




    profimedica 017

     

    profimedica 017_2

  • Poptávkový formulář