Masážní křesla

Relaxace a masáže vám zajistí kvalitní masážní křeslo. Je tím pravým potěšením pro unavené a bolavé tělo. Dopřejte si každodenní odpočinek v relaxačních a masážních křeslech.

Profesionální masážní křeslo – masáž, o které se vám ani nesnilo

Profesionální masážní křeslo vám dodáme, kam si budete přát. Doručíme vám ho po celé České republice a Slovensku. Přes 20 let zkušeností jsou zárukou toho, že děláme svou práci skvěle a dokážeme vám s výběrem křesla poradit. Ať už jste žena nebo muž, budete v křeslu od nás doslova vrnět slastí.

Relaxační polohovací masážní křeslo se stane neodmyslitelnou součástí vašeho domova a kanceláře. Masážní křesla pomáhají s bolestmi celého těla i v rehabilitačních centrech, domovech seniorů a v lázních, kde se těší velké oblibě.

Nezáleží na tom, jestli zatoužíte po masáži doma nebo v práci. Pohodlnými relaxačními křesly si zpříjemníte pracovní den i večer u televize.

» masážní křeslo 4D - dopřejte si masáže přímo doma
» masážní křeslo 3D + 2D - nabízí to nejlepší co dnes lze koupit
» masážní křeslo s vyhříváním - zapnuté vyhřívání potěší vaše tělo
» polohovací masážní křeslo - vám dopřeje maximální odpočinek

Jak si vybrat masážní křeslo?

Všechna masážní křesla zaujmou svým luxusním vzhledem. S citem doplní každý interiér, přesto si troufáme tvrdit, že nejvíce oceníte jejich praktickou stránku. V relaxačních křeslech se vám uleví od bolestí zad, hlavy, šíje, nohou a chodidel. S výběrem vhodného křesla vám poradíme na naší vzorkovně.

Z relaxačního masážního křesla vstanete jako znovuzrození. Uvolníte v něm své zatuhlé svaly a již nebudete muset řešit bolesti těla žádnými léky.

Poradíme, masážní křesla předvedeme a doporučíme

Nejste si jisti, jaké elektrické masážní křeslo by vám vyhovovalo? Zajděte za námi do vzorkovny v Praze a vyzkoušejte desítky modelů masážních křesel. Pokud nemáte čas, rádi za vámi kamkoliv přijedeme.

Již několik let jsme odborníky na kvalitní masážní křesla. Obraťte se s důvěrou na nás a přesvědčte se o tom, že naše služby jsou na profesionální úrovni. S relaxačními křesly budete spokojeni stejně jako stovky klientů před vámi.




Masážní křesla Inada
Masážní křesla Panasonic
 Masážní křesla americká HT

Masážní křesla Profimedica

 Masážní křesla vzorkovna Praha
masážní křesla s lymfatickou masáží na ruce  masážní křesla s válečkovou masáží na kříz  masážní křesla s masáží na ramena  masážní křesla s masáží na lýtka

masážní křesla s uvolňující masáží na spodní část těla  masážní křesla s masáží okolo páteře  masážní křesla pro dokonalou masáž krku  masážní křesla s masáží celého těla

masážní křesla se vzduchovou masáží na ramena  masážní křesla s masáží na ruce a dlaně  masážní křesla s masáží celých zad 
masážní křesla s masáží horní části těla  masážní křesla s masáží kříže a hýždí  masážní křesla s masáží krku a trapéz


Béžové masážní křeslo Profimedica 017  Masážní křeslo Profimedica s vyhříváním pro seniory  Špičkové masážní křeslo Panasonic EP 58  Masážní křeslo s diagnostikou Sanyo 5700

Moderní masážní křeslo Sanyo 7700 s diagnostikou zatuhlosti zádového svalstva  Relaxační a masážní křeslo FX se vzduchovou masáží  Americké masážní křeslo HT 620  Relaxační masážní křeslo Zero Gravity PC

Profimedica 010 s vyhříváním

Masážní křeslo Profimedica 010 s vyhříváním - masážní křesla cz

Kód: 010

Křeslo již není v naší nabídce.



  • Popis zboží
    Masážní křeslo Profimedica 010 s vyhříváním je křeslo patřící do nejvyšší třídy. Vyznačuje se zejména elegantním a propracovaným vzhledem, vysokou kvalitou zpracování a použitím nejmodernějších technologií. Ve své třídě tak nabízí maximální komfort a požitek z masáže za bezkonkurenční cenu. S jeho sofistikovanými a výjimečnými funkcemi nabízí plnohodnotný masážní systém, který plně nahradí skutečného maséra. Nemusíte tak chodit do žádného masážního salónu, ale můžete si dopřát vysoce kvalitní uvolňující masáž v pohodlí vašeho domova. Stejně jako domů je tento model vhodný do vaší kanceláře nebo uvítací haly vaší firmy, kde bude působit velmi reprezentativně.

    Masážní křeslo Profimedica 010 s vyhříváním je křeslo nejvyšší třídy, neboť nabízí téměř všechny současné moderní funkce a technologie. Vyznačuje se zejména elegantním vzhledem, kvalitou zpracování a použitím nejmodernějších technologií, mezi ně patří například funkce přesného změření postavy, což zajistí masáž odpovídající přesně vaší postavě. Další předností tohoto křesla je velký a přehledný ovládací panel, který obsahuje LCD displej zobrazující veškeré potřebné informace o prováděné masáži.  Ve své třídě tak nabízí maximální komfort a požitek z dokonalé masáže.

    Typ Profimedica 010 s vyhříváním disponuje podpěrkou nohou se zabudovanými airbagy pro lýtka i chodidla Tyto masážní moduly napodobují masérovy ruce obepínající Vaše nohy. Další vzduchové airbagy vytváří účinnou lymfatickou masáž v oblasti hýždí. Tímto uvolňují napětí v lýtkových svalech a působí blahodárně na krevní oběh dolních končetin. Účinek je umocněn vibračním systémem zabudovaným v podpěrce nohou. Nový design sedadla zahrnuje stranové airbagy a vibrační systém pro uvolnění hýžďových svalů - největší svalovou skupinu těla - a pro stimulaci sakrálních tlakových bodů v dolní části páteře. Samozřejmostí jsou komfortní funkce jako motorické polohování včetně nastavení podpěrky nohou.

    Luxusní masážní křeslo Profimedica 010 s vyhříváním

    automatická detekce tlakových bodů
    jedinečná lymfodrenážní masáž pomocí vzduchových polštářků
    ( hýždě a stehna, lýtka, chodidla)
    válečková, lokální, dvojitá roztírací a hnětací masáž v opěradle
    speciální ruční masáž v opěradle
    pulsní, rytmická, akupresurní a kombinovaná masáž v opěradle
    vibrační masáž pro nohy a sed
    možnost nastavení šířky masírované oblasti
    nastavení rychlosti jednotlivých masáží
    nastavení intenzity jednotlivých masáží
    vertikální zacílení masáže, nastavení výšky masáže
    individuální nastavení intenzity vzduchové masáže (4 oblasti)
    přehledný displej ovladače, časový spínač
    automatické masážníc programy
    motorické polohování a nezávislé ovládání opěrky nohou
    vysoce kvalitní synthetica
    futuristický design

    Potah: vysoce kvalitní synthetica

    Barvy: černá , béžová

  • Poptávkový formulář