Masážní křesla

Relaxace a masáže vám zajistí kvalitní masážní křeslo. Je tím pravým potěšením pro unavené a bolavé tělo. Dopřejte si každodenní odpočinek v relaxačních a masážních křeslech.

Profesionální masážní křeslo – masáž, o které se vám ani nesnilo

Profesionální masážní křeslo vám dodáme, kam si budete přát. Doručíme vám ho po celé České republice a Slovensku. Přes 20 let zkušeností jsou zárukou toho, že děláme svou práci skvěle a dokážeme vám s výběrem křesla poradit. Ať už jste žena nebo muž, budete v křeslu od nás doslova vrnět slastí.

Relaxační polohovací masážní křeslo se stane neodmyslitelnou součástí vašeho domova a kanceláře. Masážní křesla pomáhají s bolestmi celého těla i v rehabilitačních centrech, domovech seniorů a v lázních, kde se těší velké oblibě.

Nezáleží na tom, jestli zatoužíte po masáži doma nebo v práci. Pohodlnými relaxačními křesly si zpříjemníte pracovní den i večer u televize.

» masážní křeslo 4D - dopřejte si masáže přímo doma
» masážní křeslo 3D + 2D - nabízí to nejlepší co dnes lze koupit
» masážní křeslo s vyhříváním - zapnuté vyhřívání potěší vaše tělo
» polohovací masážní křeslo - vám dopřeje maximální odpočinek

Jak si vybrat masážní křeslo?

Všechna masážní křesla zaujmou svým luxusním vzhledem. S citem doplní každý interiér, přesto si troufáme tvrdit, že nejvíce oceníte jejich praktickou stránku. V relaxačních křeslech se vám uleví od bolestí zad, hlavy, šíje, nohou a chodidel. S výběrem vhodného křesla vám poradíme na naší vzorkovně.

Z relaxačního masážního křesla vstanete jako znovuzrození. Uvolníte v něm své zatuhlé svaly a již nebudete muset řešit bolesti těla žádnými léky.

Poradíme, masážní křesla předvedeme a doporučíme

Nejste si jisti, jaké elektrické masážní křeslo by vám vyhovovalo? Zajděte za námi do vzorkovny v Praze a vyzkoušejte desítky modelů masážních křesel. Pokud nemáte čas, rádi za vámi kamkoliv přijedeme.

Již několik let jsme odborníky na kvalitní masážní křesla. Obraťte se s důvěrou na nás a přesvědčte se o tom, že naše služby jsou na profesionální úrovni. S relaxačními křesly budete spokojeni stejně jako stovky klientů před vámi.




Masážní křesla Inada
Masážní křesla Panasonic
 Masážní křesla americká HT

Masážní křesla Profimedica

 Masážní křesla vzorkovna Praha
masážní křesla s lymfatickou masáží na ruce  masážní křesla s válečkovou masáží na kříz  masážní křesla s masáží na ramena  masážní křesla s masáží na lýtka

masážní křesla s uvolňující masáží na spodní část těla  masážní křesla s masáží okolo páteře  masážní křesla pro dokonalou masáž krku  masážní křesla s masáží celého těla

masážní křesla se vzduchovou masáží na ramena  masážní křesla s masáží na ruce a dlaně  masážní křesla s masáží celých zad 
masážní křesla s masáží horní části těla  masážní křesla s masáží kříže a hýždí  masážní křesla s masáží krku a trapéz


Béžové masážní křeslo Profimedica 017  Masážní křeslo Profimedica s vyhříváním pro seniory  Špičkové masážní křeslo Panasonic EP 58  Masážní křeslo s diagnostikou Sanyo 5700

Moderní masážní křeslo Sanyo 7700 s diagnostikou zatuhlosti zádového svalstva  Relaxační a masážní křeslo FX se vzduchovou masáží  Americké masážní křeslo HT 620  Relaxační masážní křeslo Zero Gravity PC

Profimedica AT 7300

1372144_masazni-kreslo-profimedica-at-7300-1441876700.jpg
Cena: 33 990 Kč

Kód: profimedica_at7300

Speciální pozice Zero Gravity, díky  elektrickému polohování zad i nohou,  Vám umožní využít vlastnosti křesla pro odpočinek a dokonale si vychutnat  kompletní masáže zad, lymfomasáže nohou a chodidel.



  • Popis zboží

    Masážní křeslo Profimedica AT 7300 vám nabízí speciální funkci Zero Gravity pro vaše maximální pohodlí. Podnožka s masážním modulem je otočná, což hlavně oceníte pro relaxační polohování.

    Křeslo Profimedica AT 7300 patří mezi levná masážní křesla. Doporučujeme vyzkoušení na naší vzorkovně v Praze.

    Masážní křeslo PROFIMEDICA AT 7300 je model roku 2015 a nabízí pohodlné sezení a skvělou masáž.

    Pozice Zero Gravity, díky  elektrickému polohování zad i nohou,  Vám umožní využít vlastnosti křesla pro odpočinek a dokonale si vychutnat  kompletní masáže zad, lymfomasáže nohou a chodidel. Masážní křeslo vám poskytne péči pro celé tělo. Vrátí vám ztracenou energii a zbaví nadměrného stresu.

    Informace o masážním křesle PROFIMEDICA AT 7300

    Zero Graviti polohování (kdy sesoučasně polohují záda i nohy)  V poloze Zero Gravity se sedák křesla nachází v úhlu 30°. V této poloze je optimálně rozložena váha těla a tím se lépe uvolní kyčle a páteř. Zero Gravity se využívá ve relaxačních místech, ale také i kosmonautice odkud  název pochází a znamená „stav beztíže“.

    Automatické masážní programy:

    masáže zad Vám umožní několik přednastavených kompletních masážních programů, kdy jednoduchým stlačením příslušného tlačítka zvolíte program a uvedete  křeslo do činnosti a křeslo se o Vás postará.

    FULL  automatický program pro komplexní péči celého těla      

    SHOULDERS program pro celé tělo se zaměřením na horní část zad                                    

    RELAX relaxačné masážní program pro regeneraci  celého organismu

    FULL SOFT komplexní odpočinkový program                                                        

    LOW BACK program  se zaměřením na spodní část zad


    Křeslo Vám také umožňuje využívání manuálních masáží:

    EASE, kdy se jedná především o válečkovou masáž spojenou s protahováním (tzv. strečink),

    STRECH,  který využívá prvků roztírací masáže                                                               

    FLEX kde se o Vaše záda stará hlavně poklepově uvolňující masáž                                 

    TONE naopak využívá kombinace masáží (roztírání, hnětení)                                           

    SEAT soustředící se na pohybový aparát – kyčle a nakonec masáž lýtek a chodidel, kterou si můžete vybrat tlačítkem FOOT/CALF                 

    Lymfomasáže (vzduchové)
    Ty jsou  umístěné v sedáku a podpěrce nohou pro lýtka a chodidla. Podpěrka nohou kdy Vám rovná plocha slouží jako pohodlná opěrka unavených nohou bez masáže, se jednoduchým otočením promění v multimasážní modul pro lymfatické masáže lýtek a chodidel. Moderní design snoubící se s funkčností

    Další vlastnosti křesla
    kompletní skenování zad před začátkem masáže pomocí tlakových senzorů
    nastavitelný čas
    vzduchová masáž pro hýždě, lýtka a chodidla
    možnost nastavení rychlosti nebo šířky masáže
    možnost masáže pouze vybrané části těla
    elektronické polohování zádové a nožní opěrky
    možnost nastavení délky a úhlu podpěrky chodidel
    čalounění z kvalitní syntetické kůže (barvy: černá, béžová)

    Popis: Masážní křeslo PROFIMEDICA AT 7300

    má stejně jako ostatní modely v zádové opěrce masážní mechanismus tvořen 4 masážními hlavicemi. Mechanismus se pohybuje horizontálně i vertikálně. Díky tomu vás masážní křeslo namasíruje po celých zádech včetně oblasti krční páteře. Kromě toho si lze nastavit celkovou masáž zad, masáž konkrétní části (bodovou), nebo masáž vybraných částí těla (oblastní masáž). Pro každý režim je k dispozici několik rychlostní.                                             

    Masážní křeslo nabízí několik typů masáží: hnětení, poklep, kombinace hnětení a poklepu, shiatsu. Lze ovládat také rychlost masáže.

    Masážní křeslo Vám nabízí ruční nebo automatický režim. V ručním režimu si nastavujete kompletně všechny funkce. Automatický režim jednotlivě střídá masážní funkce podle předem nastaveného programu.                                                                                 

    Elektrické masážní křeslo má senzory schopné rozpoznat, kde jsou ramena uživatele. Malému uživateli tak nepřejíždí masážní hlavice přes temeno hlavy a velký uživatel nebude naříkat, že masážní mechanizmus nedojede ke krční páteři..

    Oblast masáže pro hýždě
    Masážní křeslo PROFIMEDICA AT 7300  má v sedáku umístěný vzduchový masážní mechanismus. Tato masáž přispívá k rychlému uvolnění vašich zatuhlých svalů v oblasti hýždí a navrací jim ztracenou energii..

    Oblast masáže pro nohy
    Masážní křeslo nabízí také péči pro dolní končetiny. Opěrka nohou je tvořena vzduchovými vaky, ve kterých čerpadlo cyklicky přečerpává vzduch. Uživatel si může nastavit takovou sílu stisku, která je mu příjemná.  Podpěrka nohou je elektricky polohovatelná.

    Technická specifikace: PROFIMEDICA AT 7300
    Napětí: 220-240V/ 50/60Hz                                                                                              

    spotřeba energie: 90W
    časovač: 15 minut
    Hmotnost: 58 kg

    Rozměry:                                                                                                                             
    v sedu: 115 (d) x 70 (š) x 95 (v)                          
    v lehu:  170 (d) x 70 (š) x 80 (v)

  • Poptávkový formulář