Masážní křeslo Casada AURA

Masážní křeslo 4d Casada AURA světlé
Cena: 197 990 Kč

Kód: casada aura

4D SYSTEM od masážního křesla Aura


Systém 4D ROLLER funguje podobně jako palec přitlačený na vaše tělo. Tento válečkový systém využívá jak svislé, tak vodorovné pohyby a dodává masáži hlubší rytmus. Díky revoluční masáži 4D vám masážní křeslo AURA poskytne dokonale relaxační masáž u vás doma.

Vytápění je populární technika, díky svým četným výhodám v kombinaci s masáží. S masážním křeslem AURA zažijete pocit masáže horkými kameny díky svým jedinečným vyhřívaným masážním hlavám.

Díky distribuci tepla pomocí kluzných válečků, jsou stacionární topné podložky v jiných masážních křeslech slabé, ve srovnání s tepelnou technologií masážního křesla AURA.


  • Popis zboží

    Funkce skenování těla


    Masážní křeslo AURA má BODY SCAN FUNKCI. Vytváří jakousi „mapu“ vašeho těla k zachycení oblastí, které vyžadují optimální masážní tlak. Kromě toho skenuje a měří výšku ramen, s možností úpravy pro větší osobní ošetření těla. Stejnou technologii skenování lze nalézt také v masážní jednotce nohou, díky níž lze komponenty plně přizpůsobit potřebám vaší velikosti těla.


    Dálkové ovládání a audio systém Aura LCD


    Masážní křeslo AURA se přizpůsobuje času, má moderní digitální funkce, a je uživatelsky přívětivé. Masivní křeslo AURA je vybaveno tenkým a snadno použitelným dálkovým ovládáním LCD, portem USB pro nabíjení mobilních telefonů nebo tabletů, BLUETOOTH-ENABLED HD SPEAKERS na opěrce hlavy a integrovanou s technologií Braintronics®. Balíček od rodiny masážních křesel CASADA.

    Vyzkoušejte technologii braintronics® pro větší relaxaci


    Technologie braintronics® synchronizuje vaše mozkové vlny se zvukovou stimulací. V kombinaci se speciálně vyvinutým masážním programem, se vaše stresované tělo uvolní. Interní studie ukázaly, že relaxační stav je až o 80% účinnější při kombinaci masáže a stimulace mozkových vln.

    Výsledky výzkumu ukazují, že cílená stimulace mozkových vln podporuje pozornost a výkon, a poskytuje duševní a fyzickou úlevu. Pro stimulaci mozkových vln nepotřebujete nutně hudbu, ale bez relaxačních zvuků to v žádném případě není štěstí pro vaše uši. S braintronics® získáte relaxační zprostředkování pro hluboký spánek a regeneraci.




    braintronics® s Body & Mind syncSystem


    Masáž je stoletá tradice regenerace těla a zvyšování výkonu. Technologie masážních programů SyncSystem Body & Mind zajišťuje citlivou masáž zad. Může iniciovat šetrnou regeneraci nedotovaných meziobratlových plotének, uvolnit mentální a fyzické blokády a pozitivně ovlivnit celý pohybový aparát.

    Lidské tělo je v moderním světě vystaveno mnoha špatným postojům. Dlouhé stání nebo sezení, těžká fyzická práce, činnosti se zády v kombinaci s psychologickým stresem při práci, nebo v soukromém prostředí si vybírají svou daň.

    Následky jsou bolest zad, úzká oblast ramen nebo krku, bolest hlavy, a omezený pohyb. Přibližně 70% osob ve věku 30 až 60 let trpí bolestmi zad, běžným onemocněním a polovina postižených vidí spojení se svou profesní činností. Chronickou bolest v zádech lze samozřejmě připsat i opotřebení, zraněním, nemocem nebo zánětu. Systém SyncSystem Body & Mind podporuje relaxaci, podporuje relaxaci napjatých svalů a může uvolňovat blokády. Jako celek může mít „tělo“ v systému SyncSystem Body & Mind pozitivní účinek na celý pohybový aparát.



    Pozitivní účinky braintroniky


    • snížení stresu
    • hluboká relaxace již po několika minutách
    • vyrovnanost
    • odolnost vůči stresu a odolnost
    • Rovnováha pro tělo i mysl
    • schopnost koncentrace
    • zvýšení výkonu
    • zvýšení mozkové aktivity
    • instinktivní rozhodování
    • meditační zážitky
    • mentální síla
    • zvýšení motivace
    • životní energie a vitalita
    • tvořivost


    braintronics® touch Aura


    Lidský mozek je složitý orgán – sestávající z nespočetných nervových buněk, nazývaných také neurony. Každá buňka neustále produkuje malé elektrické impulsy. Každá myšlenka, každý zvuk a každý dojem, všechno je přenášeno malými elektrickými impulsy; je to jazyk mozku. Součet těchto impulzů graficky vede k tvaru vlny. Tyto vlny se nazývají mozkové vlny.

    Díky kombinaci audio stimulace braintronics® , řízené meditace a zklidňující masáže lze stimulací mozkových vln dosáhnout různých relaxačních stavů v mozku. Bez ohledu na to, zda se chcete lépe soustředit, relaxovat nebo rozmazlovat – vše je možné pomocí masážního křesla z rodiny Casada.

    Aura kombinuje technologii braintronics® s novým designem a zcela novým způsobem relaxace.


    Stáhněte si aplikaci!

       

    Kam dál:
    relaxační masážní křeslo » Masáž zad – jak na to? » Relaxační polohovací křeslo 
    » Elektrické masážní křeslo » Masážní křeslo s vyhříváním  » Masážní přístroj nebo masážní křeslo 
    » Reflexní masáž » Lymfatická masáž » Masážní křesla Casada » Bolest krční páteře
  • Poptávkový formulář

  • Související zboží