Care 1000

Masážní křeslo Care 1000

Kód:care 1000



  • Popis zboží

    Křeslo Care 1000 je masážní křeslo, které masíruje kompletně celé tělo.

    Toto masážní křeslo nabízí prakticky všechny současné moderní funkce a technologie. Vyznačuje se zejména jedinečným designem, kvalitou zpracování a použitím nejmodernějších technologií, mezi ně patří například funkce přesného změření postavy, což zajistí masáž odpovídající přesně vaší postavě. Další předností tohoto křesla je velký a přehledný ovládací panel, který obsahuje LCD displej zobrazující veškeré potřebné informace o prováděné masáži.

    MASÁŽNÍ TECHNIKY, 7 DRUHŮ MASÁŽE
    * roztírací masáž * hnětací masáž * speciální masáž pat * poklepová + hnětací masáž * dvojitá roztírací masáž * akupresurní masáž chodidel * prohřívání * masáž shiatsu * poklepová masáž (možnost výběru - po směru/proti směru hodinových ručiček) * vzduchová masáž rukou * vzduchová masáž chodidel a lýtek * vyhřívání chodidel * masáž boků a hýždí * masáž rukou * roll massage - možnost výběru buď celá záda nebo možnost nastavení lokální masáže, nastavení rychlosti * vibrační masáž na chodidlech a hýždích * 3 intenzity vzduchové masáže * možnost lokální masáže - sami si nastavíte masáž postiženého místa * 5 auto programů

    • automatická detekce tlakových bodů
    • jedinečná lymfodrenážní masáž pomocí vzduchových polštářků
    • (ruce, hýždě a stehna, lýtka, chodidla)
    • válečková, lokální, dvojitá roztírací a hnětací masáž v opěradle
    • speciální "human touch" masáž v opěradle
    • pulsní, rytmická, akupresurní a kombinovaná masáž v opěradle
    • vibrační masáž pro nohy a sed
    • možnost nastavení šířky masírované oblasti
    • nastavení rychlosti jednotlivých masáží
    • nastavení intenzity jednotlivých masáží
    • vertikální zacílení masáže, nastavení výšky masáže
    • 3 stupně individuálního nastavení intenzity vzduchové masáže (4 oblasti)
    • přehledný displej ovladače, časový spínač na 30 minut
    • 5 automatických masážních programů
    • motorické polohování a nezávislé ovládání opěrky nohou
    • potah kůže
    • futuristický design
    Masážní křeslo Care 1000 obsahuje MP3 přehrávač, díky kterému si můžete užít skvělé hudební masáže, která je řízena rychlostí hudby. Křeslo tak nabízí maximální komfort a požitek z dokonalé masáže. Další vlastností, která zvyšuje komfort při používání tohoto křesla, jsou ruční podpěrky vybavené vzduchovými polštáři zajišťující vzduchovou masáž. Masážní křeslo Care 1000 díky svým propracovaným a výjimečným funkcím nabízí toto masážní křeslo plnohodnotný masážní systém, který plně nahradí skutečného maséra. Nemusíte tak chodit do žádného masážního salónu a utrácet peníze, ale můžete si pořídit toto masážní křeslo a pak si již kdykoli dopřát vysoce kvalitní uvolňující masáž v pohodlí vašeho domova nebo například kanceláře.

    NĚKOLIK TYPŮ MASÁŽE
    Uvnitř zádové opěrky jsou umístěny čtyři masážní hlavice, které dokáží napodobit několik typů masáže. V části sedáku a nožní podpěrky jsou umístěny vibrační jednotky a také speciální vzduchové polštáře, díky nimž je k dispozici vibrační a vzduchová masáž oblasti hýždí, boků a stehen a také vzduchová masáž pro lýtka a chodidla, která je zvláště uvolňující. U jednotlivých režimů lze samozřejmě měnit rychlost a také oblast masáže. Lze si tedy například kromě masáže celých zad také vybrat masáž pouze krku a ramen nebo jen oblasti pasu. V zádové části je možné si posunout masážní hlavice přesně do požadované polohy a provádět masáž pouze v tomto místě. Kromě zmíněných typů masáže je možné aktivovat funkci vyhřívání pro oblast chodidel. Díky této funkci dojde k prohřátí masírovaných svalů, což zvýší efektivitu masáže a zajistí správný krevní oběh v celém těle. Jedinečnou vlastností tohoto křesla, kterou nabízí opravdu jen špičkové modely, jsou ruční opěrky, které obsahují vzduchové polštáře pro zajištění skvěle uvolňující masáže vašich rukou. Vzduchová masáž rukou pomáhá uvolňovat ztuhlé svaly a také odstraňovat bolest například po fyzicky náročné činnosti nebo po celodenní práci na počítači.

    AUTOMATICKÉ PROGRAMY
    Masážní křeslo Care 1000 nabízí pět plně automatických masážních programů. Stačí spustit a již se nemusíte o nic starat. Po zapnutí jakéhokoli automatického programu nejprve masážní jednotky zjistí přesnou velikost vaší postavy a poté je již masáž prováděna pouze na vašem těle. Každý program má přednastavený časovač na 15 minut, avšak tato doba lze samozřejmě měnit. Kromě automatických režimů je možné si nastavit masáž pouze konkrétní části těla a veškeré parametry masáže si nastavit ručně přesně podle vlastních požadavků.

    NASTAVENÍ MASÁŽE DLE VÝŠKY
    Masážní křeslo je schopné změřit také výšku postavy uživatele a prováděná masáž je pak následně uzpůsobena přesně podle velikosti postavy. Masážní jednotky tedy před začátkem masáže zjistí pozici vašich ramen a masáž se poté tedy zbytečně neprovádí v místech, kde již nezasahuje žádná část vašeho těla.


    HUDEBNÍ MASÁŽ
    Opravdu jedinečnou funkcí tohoto masážního křesla je režim hudební masáže. V zadní části křesla je umístěn MP3 přehrávač. Spolu s křeslem jsou dodávány také Hi-Fi sluchátka, takže během masáže můžete poslouchat svoji oblíbenou hudbu. S připojeným MP3 přehrávačem je možné pracovat stejně jako s normální diskem. To však není zdaleka vše. Kromě samotného poslechu hudby ve formátu MP3 je možné zapnout automatický hudební masážní program, kdy je masáž řízena přehrávanou hudbou. Speciální řídící jednotka detekuje rychlost hudby (BPM) a podle ní nastavuje rychlost masáže. Když se chcete například po celém náročném dni uvolnit, tak si pustíte svoji oblíbenou relaxační hudbu a vaše masáž je pak přizpůsobena tempu přehrávané hudby. Rychlá hudba - rychlá masáž, pomalá hudba - pomalá masáž.


    VZDUCHOVÁ MASÁŽ - LYMFODRENÁŽ
    V nožní opěrce jsou zabudované vzduchové airbagy, díky kterým můžete Vašim celým nohám včetně chodidel dopřát velice příjemnou a uvolňující vzduchovou masáž (lymfatická masáž). Při aktivaci vzduchové masáže se vzduchové polštáře naplní vzduchem a poté pravidelně rozpínají a zase uvolňují, čímž dochází ke stimulaci svalů a mízovodů v masírované oblasti. Lymfatická masáž (lymfodrenáž) aktivuje průchod lymfy a uvolňuje lymfatické cévy. Ty tvoří významnou součást imunitního systém. Odpovídají za sběr a odplavování odpadních toxických látek z tělesných tkání.

    Za normálních okolností protéká lymfatickým systémem denně zhruba 4 litry tekutin, které obsahují vodu, bílkoviny, tuky, soli, odumřelé buňky, baktérie, látky, vzniklé jako odpad metabolických procesů. Tok lymfy v mízních cévách a uzlinách je jednosměrný a na rozdíl od krevního oběhu není stimulován srdcem. Průchodu lymfy je dosahováno stahy mízovodů, tlakem svalstva a podkožního vaziva při pohybu. Nedostatek pohybu, jednostranná zátěž, ochablost svalů a podkožních tkání jsou nejčastější příčinou nedostatečného odvádění lymfy a hromadění škodlivých látek - toxinů - ve tkáních a kloubech. Častými projevy jsou pocity únavy, těžké nohy, otoky, celulitida, oslabení imunitního systému. Právě tyto příznaky odstraňuje lymfodrenáž. Lymfatická masáž využívá anatomických a fyziologických poznatků o průběhu cév, umístění uzlin, spojkách a rychlosti nasávání tekutin lymfatickou cévou, stimuluje činnost mízovodů, obnovuje průchodnost lymfy v kritických místech, zrychluje odvádění škodlivin z organizmu.Vzduchová masáž je dostupná také pro oblast boků a hýždí, kde je tato technika účinná kromě stimulace lymfatické oběhu také pro formování těchto problematických partií.


    napětí 220-240 V / 50-60 Hz
    příkon 220 W
    rozsah masáže 64 cm
    úhel sklopení opěradla 120o - 170o
    rozsah nastavení délky podpěrky nohou 29 cm
    rozměry (šírka x délka x výška) 75 x 135 (205) x 113 (79) cm
    hmotnost 113 kg



    Potah kůže
    Barva černá,béžová




    Příplatková výbava:

    masáž na ruce: 1990,- Kč s DPH

    DVD : 1990,- Kč s DPH


  • Poptávkový formulář