Panasonic EP 1080

Masážní křeslo Panasonic EP 1080

Kód:EP1080



  • Popis zboží
    Masážní křeslo Panasonic EP1080 s chiro režimem z řady Urban Collection. Panasonic Urban Collection je navržen tak, aby vám pomohl dosáhnout léčebných účinků na uvolnění svalů a zvýšení krevního oběhu v celém těle. Čtyři přednastavené programy a osm manuálních režimů. Masáž zad pokrývá 135 centimetrů čtverečních.

    Nejnovější luxusní masážní křeslo od lídrů v oblasti masážních technologií s tradicí více než 35 let - Panasonic. Panasonic Urban Collection je navržen tak, aby vám pomohl dosáhnout terapeutického uvolnění svalů a zvýšil krevní oběh v celém těle na podporu vašeho dobrého zdraví, se 4 předem nastavenými programy a 8 manuální režimy. Panasonic Urban Collection je opravdu jako mít svůj vlastní terapeutický salon doma.



    Masáž šíje a ramen


    Masážní křeslo Panasonic EP 1080 - Masáž krku a šíje.Plovoucí mechanismus simuluje pohyb rotačního zápěstí pro neuvěřitelně realistickou masáž. Tato funkce umožňuje vynikající Panasonic Urban Collection provádět různé masážní akce.

    masaz zad


    Použití 2 nebo 4 pevných gumových masážních hlav, Panasonic Urban Collection přesně simuluje hlazení dlaní ruky, lisování hřbetem ruky, hnětení a aplikovaný tlak palci.


    Akupresurní body

    Masážní křeslo Panasonic EP 1080 - Akupresurní bodyVe vašem těle máte zhruba 350 akupresurních bodů, z toho téměř 100 na zádech a krku. Od uklidňující dlaně švédské masáže, do hlubokých tkání hnětení, na masáž Shiatsu, Panasonic Urban Collection má celou řadu technik na akupresurní cíle, což vede k oživování energie.


    Sklápění masážního křesla

    Sklápění je řízeno elektronicky do 170 stupňů, což vám umožní vybrat polohu, ve které se cítíte během masáže nejpohodlnější. Získejte nejluxusnější masáže s nejnovějšími technologiemi.  Urban kolekce luxusních masážních křesel v sobě spojuje moderní švédské masáže, náš exkluzivní Chiro režim, stejně jako masáže hlubokých tkání - Shiatsu pro větší účinek na svaly. A 5 další druhů doplňkových masáží oscilují mezi uklidňujícími masážemi s masáže na posílení energie. Je to vaše volba - ať už hledáte úlevu před stresem, chcete mít povzbuzující pocit, nebo něco mezi tím, Urban Collection je tím, co hledáte.



    Pokročilé masážní režimy:



    4 přednastavené programy

    Exkluzivní Chiro mód - Nová masážní technika pro lepší svalovou relaxaci a podpora správného držení těla pomáhá odstranit únavu svalů.

    Švédská - Jemný tlak pomocí 4 válečků simulujících dlaně, určené především k relaxaci svalů

    Shiatsu - Prstová tlaková masáž jako při použití tlaku palce, zmáčkne a uvolní tlak ve velmi hlubokých tkáních a protahuje pomocí 2 masážních hlav.

    Rychlý režim - 5 minutový program, který zahrnuje všech 8 manuálních režimů
    8 manuálních programů

    Hnětací - Stisk a hluboké zmáčknutí pro maximální terapeutický účinek, který stimuluje akupresurní body a zvyšuje tok energie, zvláště užitečné pro krk a ramena

    Havajská - Jemné třecí pohyby přes záda.

    Komprese - Silnější třecí pohyb přes záda.

    Poklepová -  Navozuje pocit rychlých poklepů rukou na zádových svalech a dodává pocit oživení a relaxace.

    Soft Shiatsu - Simuluje použití střídavého tlaku páru palců. Ideální pro uvolňování uzlin a snížení napětí

    Plná / partikulární válečková - Masážní podložky rolují nahoru a dolů podél páteře. Uvolňuje tlak v krčních ploténkách a krční svaly jsou jemně protahovány.

    Švédská - Rytmicky masíruje s pocitem dlaní klouzajících přes kůži; Doporučeno pro uvolnění rozsáhlých oblastí zad
  • Poptávkový formulář