Sanyo FX2

Masážní křeslo Sanyo FX1

Kód:sanyo fx2

Masážní křesla Sanyo


  • Popis zboží

     

     

    Novodobé relaxační křeslo Sanyo FX2 s polohou nulové gravitace (Zero Gravity) a dvěma automatickými programi se vzduchovou masáží.


    Během pozice nulové gravitace prožijete pocit lehkosti! V pozici nulové gravitace je sedadlo v ideální poloze 30 stupňů, aby mohlo rozložit váhu celého těla a tím snížit zatížení těla. Tato pozice napodobuje pohyb ve vesmíru - přirozená pohodlná poloha, kdy masážní křeslo přesně vyvažuje Vaši rovnováhu.

    Design byl inspirován výzkumníky v NASA , kteří objevili pozici Zero Gravity, která omezuje stres pocitem beztíže. Tohoto všeho můžete docílit pouze stisknutím jednoho tlačítka.

    Vzduchová masáž u křesla Sanyo FX2 snižuje únavu pomocí protahování! 8 velkých airbagů je zabudováno přímo do křesla . Nezávisle na sobě se nafukují a smršťují v předem určených intervalech. Jemnou masáží, která navíc zlepšuje krevní oběh a zmírňuje pocit únavy, docílíte protažení svalů bez následků pozdější ztuhlosti. Airbagy jsou také umístěny pod stehny a lýtky kvůli kompletní masáži těla. Opěrný systém poskytuje opravdový komfort během relaxace! Křeslo, podpěrka zad a podpěrka nohou se pohybují pomocí elektrického výkonu tak, že uvedou křeslo přesně do předchozího nastavení - relaxujte ve své oblíbené pozici! Nožní opěra se pohybuje nezávisle na křesle, podpěra hlavy může být nastavena na míru pro relaxaci, sledování televize nebo čtení. Sedadlo a zadní opěra se přesouvají plynule do pozice.Podložka ruky se také pohybuje automaticky s chodem křesla. Veškeré křeslo navuzuje pocit pohodlí!






    1.Snižuje napětí protahováním pasu a zad.
                                                                                                                                       
    2.Uvolňuje svaly mezi boky a stehny, přičemž zpevňuje boky.

    3.Stimuluje lýtkové svaly a snižuje napětí.

    4.Pomáhá tělu obnovit ztracenou rovnováhu uvolňováním
       napětí a svalů v hlavních částech těla.

    5.Dosahuje otáčivého a protahovacího efektu nafouknutím airbagů
       na obou stranách buď střídavě nebo současně.

    7.Pomáhá protahováním páteře zmírnit nepřirozené zakřivení páteře.

     

    Barvy na výběr :








    fotogalerie :



           
     






  • Poptávkový formulář