Profimedica A 30 - 10

1372147_A30-10_beige-1-1456424842.jpg
Cena: 1 510 EUR

Kód:profimedica_a3010

Masážní křeslo Profimedica A30-10 vám namasíruje vaše unavené ruce. Na ruce se nesmí zapomínat. Představují náš hlavní pracovní nástroj, které během dně nesčetněkrát použijeme. Vraťte jejich svalům zpět energii jako poděkování za práci, kterou pro vás odvedou.



  • Popis zboží

    Masážní křeslo Profimedica A30-10, masážní křeslo patří do třídy levných masážních křesel. Masážní křeslo Profimedica A30-10 je model roku 2015. Model Profimedica A30-10 má elektrické polohování zad i nohou, kompletní masáže zad, stehen a rukou.

    Doporučujeme vyzkoušení na naší vzorkovně v Praze.

    Masážní křeslo vám poskytne péči pro celé tělo. Vrátí vám ztracenou energii a zbaví nadměrného stresu..

    Základní informace o produktu Masážní křeslo Profimedica A 30-10

    masážní hlavice zajišťující masáž v oblasti zad od pasu až po krční svalstvo
    masážní techniky: hnětení, mávání, kombinace hnětení a mávání, shiatsu a poklepovou masáž
    pohodlné ruční podpěrky s vzduchovou masáží
    manuální nebo automatické režimy masáží
    nastavitelný čas
    kompletní skenování zad před začátkem masáže pomocí tlakových senzorů
    vzduchová masáž pro hýždě, lýtka a chodidla
    možnost nastavení rychlosti nebo šířky masáže
    možnost masáže pouze vybrané části těla
    elektronické polohování zádové a nožní opěrky
    možnost nastavení délky a úhlu podpěrky chodidel
    ovládací panel s LCD displejem
    čalounění z kvalitní syntetické kůže
    barvy: černá, béžová

    Masážní křeslo Profimedica A30-10
    Masážní křeslo Profimedica A30-10 má stejně jako ostatní modely v zádové opěrce masážní mechanismus tvořen 4 masážními hlavicemi. Mechanismus se pohybuje vertikálně. Díky tomu vás masážní křeslo namasíruje po celých zádech včetně oblasti krční páteře. Kromě toho si lze nastavit celková masáž zad, masáž pevného bodu nebo masáž vybraných částí těla. Pro každý režim je k dispozici pět rychlostních stupňů. Masážní křeslo nabízí několik typů masáží: hnětení, mávání, kombinace hnětení a mávání, shiatsu a poklepovou masáž. Lze ovládat také rychlost masáže.

    Masážní křeslo poskytuje ruční nebo automatický režim. V ručním režimu si nastavujete kompletně všechny funkce. Automatický režim jednotlivě střídá masážní funkce podle předem nastaveného programu. Masážní křeslo má senzory schopné rozpoznat, kde jsou ramena uživatele. Malému uživateli tak nepřejíždí masážní hlavice přes temeno hlavy a velký uživatel nebude naříkat, že masážní mechanizmus nedojede ke krční páteři. Zádová i nožní opěrka je elektronicky polohovatelná.

    Oblast pro hýždě
    Masážní křeslo Profimedica A30-10 má v sedáku umístěný vzduchový masážní mechanismus. Tato masáž přispívá k rychlému uvolnění vašich zatuhlých svalů v oblasti hýždí a navrací jim ztracenou energii. Sedák je nové generace s tzv. „křídly“ na bočních stranách, které poskytnou masáž také vašim stehnům.

    Oblast pro nohy
    Masážní křeslo nabízí také péči pro dolní končetiny. Opěrka nohou je tvořena vzduchovými vaky, ve kterých čerpadlo cyklicky přečerpává vzduch. Uživatel si může nastavit takovou sílu stisku, která je mu příjemná. Oblast pro nohy je elektronicky polohovatelná.

    Oblast pro ruce
    Masážní křeslo Profimedica A30-10 vám namasíruje také vaše unavené ruce. Na ruce se nesmí zapomínat. Představují náš hlavní pracovní nástroj, které během dně nesčetněkrát použijeme. Vraťte jejich svalům zpět energii jako poděkování za práci, kterou pro vás odvedou. Vzduchové návleky jsou určeny především pro masáž předloktí a bicepsových svalů.

    Technické parametry Profimedica A30-10
    spotřeba energie: 220W max.
    polohování zádové opěrky: až 160°
    polování nožní opěrky: až 90°
    teplota vyhřívání ručního projektoru: 40°C až 70°C
    doporučená doba masáže: 15 minut
    napájení: kabelem ze sítě AC 230V / 50Hz

    Technická specifikace:
    Napájení: 220-240V/ 50/60Hz
    Hmotnost: 90kg
    V plné výbavě.

  • Poptávkový formulář